Vuoden Uponor KOTI -jälleenmyyjä » Pyydä tarjous

Asiakaslista Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Vesitek Oy
Y-tunnus: 2468732-9
osoite: Vihiojantie 6
33800 Tampere
puhelin: 0103218585
sähköposti: asiakaspalvelu(at)vesitek.fi

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa viimeistään viikon kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin.

3. Rekisterin nimi

Vesitek Oy:n Fonectan palveluissa ja Vesitekin www-sivustoilla oleviin yhteydenottolomakkeisiin ja muihin käytössä oleviin palveluihin syötettyjen tietojen muodostama asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän Fonectan tarjoamissa palveluissa oleviin yhteydenottolomakkeisiin syötetyistä tiedoista, Vesitekin www-sivuilla syötettyihin, Uponor KOTI palvelussa syötettyihin ja yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty, mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä ja rekisterin tekniselle ylläpitäjälle palvelun toiminnan varmistamiseen.

8. Tietojen tarkastaminen, muuttaminen ja poistaminen

Käyttäjällä on oikeus tarkastaa hänestä tallennetut henkilötiedot. Tarkastaminen on maksutonta kerran vuodessa. Tietoja voidaan muuttaa tai poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi. Ota yhteyttä Vesitek Oy:n asiakaspalveluun osoitteessa asiakaspalvelu(at)vesitek.fi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

LVI-palvelut, LVI-remontit ja LVI-asennukset:
  • Putkiremontti
  • Käyttövesiremontti
  • Patteriremontti
  • Ilmanvaihtoremontti ja lämmöntalteenotto
  • Lämmitysremontti
  • Lämminvesivaraajat ja hybridivaraajat
  • Lattialämmitys
  • Vedensäästö ratkaisut
  • Leakomatic vuotovahti